Reînnoirea comenzilor anterioare și a datelor de tipărire – inclusiv tutorial

3 min 
O mână ține un telefon mobil, iar cealaltă tastează pe ecran.

 

Uneori totul merge atât de bine, încât ai un Comandați din nou aceeași comandă de tipărire, exact la fel dorești – fie pentru că ultimele fluturașe au avut succes, fie pentru că datele de tipărire nu s-au modificat. Vești bune: la noi poți folosi Replasarea comenzilor în mod foarte simplu, fără prea mult efort. Aici îți arătăm două funcții, cum poți Reînnoirea comenzilor sau a datelor de tipărire cu doar câteva clicuri Poți comanda – rapid, simplu și fără stres. Fie că este vorba de cărți de vizită, broșuri sau afișe – îți facem procesul de reînnoire a comenzii cât mai simplu posibil!

1 | Reînnoirea comenzilor

Reînnoirea comenzii

În zona ta personală de client vei găsi prezentarea generală a comenzilor tale. Acolo, toate comenzile tale sunt listate și rezumate în mod clar. Prin intermediul coș de cumpărături mic cu opțiunea „Reînnoiește comanda” poți Reînnoirea cu ușurință a comenzilor anterioare. Cu un singur clic, comanda ta anterioară este copiată și adăugată nemodificată în coșul de cumpărături. În acest proces, toate caracteristicile produselor, precum și tirajul comenzii inițiale, sunt păstrate. Datele de tipărire nu sunt preluate automat, deoarece presupunem că acestea s-ar putea să se fi modificat. Le poți încărca, ca de obicei, în ultimul pas al comenzii. Astfel, economisești timp și îți plasezi din nou comenzile de tipărire rapid și fără complicații!

2 | Comandă din nou datele de tipărire

Foto_1

În ultima etapă a comenzii Ai, ca de obicei, posibilitatea de a încărca datele de tipărire direct sau mai târziu. În plus, poți completa câmpul „Date referitoare la o comandă anterioară” Utilizare. Dacă selectezi această opțiune, se deschide o fereastră în care sunt listate toate comenzile tale anterioare. La „Afișează detalii” poți vizualiza toate informațiile referitoare la comenzile de tipărire deja finalizate. Dacă dai clic pe „Selectează” lângă datele de tipărire dorite, acestea vor fi adăugat direct la noua ta comandă. După selectare, la noua comandă de tipărire apare automat o previzualizare a datelor de tipărire selectate, precum și numărul de comandă corespunzător. Astfel, poți utilizează simplu și comod datele unei comenzi anterioare pentru noua ta comandă.

În cazul în care, contrar așteptărilor, datele de tipar nu ar fi arhivate, centrul de asistență pentru clienți drucks.ch te va contacta. Te rugăm să reții: tipărim datele de tipar fără modificări și nu efectuăm corecturi de conținut.

Aici găsiți tutorialul: